Pictures from the crossing

I have uploaded pictures from Cascais, Sines and our crossing to Porto Santo. /The Captain

Posted in |

5 comments:

  1. Erik Says:

    Aaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh vilka bilder. Verkar som ni har precis samma väder som i Göteborg, för här är det ju alltid sol som ni vet. Gött att höra Soffan svära lite, piggar upp.

    Ha det underbart på Madeira!

    Kram
    Erik

  2. First Mate Says:

    Haha, ja det var inte meningen att svära, haha, men jag ville förstärka intrycket lite! Vågor och 20m/s gör sig inte riktigt på bild eller film. Haha, det var efter 4 timmar på vakt och jag var något genomblöt=)

    Hoppas plugget går bra hemma och du får möjlighet att hälsa på oss! Vi ska nog hitta någon plats, om inte annat så finns det alltid sovplats i sittbrunnen eller i Volare=)

    Kramar

  3. Mattias Says:

    Badbilderna och bilderna på den spegelblanka Atlanten var bara för mycket för att titta på i oktoberrusket på västkusten.

    Riiispekt!

  4. Stina Says:

    Vad skönt ni ser ut att ha det med undantag av åskvädret ! Ett härligt (men jobbigt) äventyr.
    Kramar från Stina och Berne.

  5. Andreas Says:

    Ni är för jäkla duktiga på att lägga ut bilder!
    Under vara 14 månader över stilla havet hade vi aldrig mer än 18 m/s :)

    Kommer ihåg alla de gånger man hade blixtrar flashandes runt omrkring oss. Då bad man alltid lite snällt att bli förskonad :) Vi skippade allt vad strömledare från stag osv ner i vattnet efter att vi förstått att det inte gör någon nytta såvida man inte har flera kvadratmeter stora metallytor att stoppa ner i vattnet. Men det är mer en psykologisk åtgärd än en verkligt fungerande setup.

    /Andreas
    7hav.se